среда, 4. март 2015.

Serpentin



BOJA   Crvena, zelena, smedjecrvena, smedjezuta, crnozelena, bela

IZGLED   Na tacke, dualna pojava, moze da bude uglacan vodom i cesto je takav. Svih velicina

UCESTALOST   Lako dostupan u specijalizovanim radnjama

IZVOR   Britanija (Kornvol), Norveska, Rusija, Zimbabve, Indija, SAD

OSOBINE   Serpentin je uzemljujuci kamen, koji pomaze pri meditaciji i duhovnom istrazivanju. Posto prociscava cakre, i stimulise krunsku cakru, otvara vam natculne sposobnosti i pomaze vam da razumete duhovnu osnovu zivota. Ovaj kamen otvara nove puteve kundalini energiji i njenom rastu. Podstice ponovno sticanje mudrosti i vraca secanja iz prethodnih zivota.
Psiholoski, serpentin podstice osecaj da imate vecu kontrolu nad svojim zivotom. Ispravlja mentalni i emotivni disbalans i pomaze kod svesnog usmeravanja isceljujuce energije prema problematicnim pojasevima.
Fizicki, serpentin izuzetno efikasno prociscava i detoksikuje telo i krv.Kazu da obezbedjuje dugovecnost.

LECENJE   Serpentin eliminise parazite, potpomaze apsorpciju kalcijuma i magnezijuma, deluje na hipoglikemiju i dijabetis.

POLOZAJ, Drzati ili staviti na odgovarajuce mesto.

BESKRAJNI KAMEN   (svetlozeleni serpentin) je nezan kamen,  blage naravi koji vas dovodi u kontakt sa andjeoskim vodjstvom.Pristupa i integrise proslost, sadasnjost, i buducnost, i odlican je za istrazivanje proslih zivota, zato sto podstice saosecanje i oprastanje za vas same i za sve kroz sta ste prosli. Drzanje ovog kamena vas vodi u iscelujuce domene koji postoje u stanju izmedju zivota, tako da lecenje, koje nije preuzeto posto je predhodni zivot okoncanm noze da se dovrsi.
Ovaj kamen leci disbalanse iz proslih zivota i cisti emotivni prtljag iz prethodnih veza. Polozen na grlo, potpomaze pricanje o proslosti i razresava pitanja koja su doneta u sadasnji zivot. Koristite beskrajni kamen ako hocete da se suprotstavite bilo kome iz svoje proslosti, zato sto donosi notu neznosti susretu.
Svetlozeleni serpentin odlicno uklanja bol, posebno menstrualne i misicne bolove. Sledeci tekstovi satukit, smaragd.


Serpentin

2 коментара:

  1. Serpentin sam izvadio iz utrobe močvarne nemani pošto sam je nakon višenedeljne borbe iznurio. Od tada ga nosim i vidim ono što drugi ne vide, čujem ono što drugi ne čuju. Putujem kroz vreme i dimenzije, vrata sam poskidao u kući jer sada prolazim kroz zidove. Vidim budućnost, a znalce horoskopa i zodijaka bacam na kolena. Mogu da se vratim u prošlost i to prilično daleku tako da vidim predsednika SAD dok je bio dete, prisustvujem davno zaboravljenim događajima i idem po hodnicima sećanja.

    ОдговориИзбриши