петак, 6. март 2015.

Satukit



BOJA   Tamno i svetlo plava, tirkizna

IZGLED   Na tacke, cesto mali i kotrljan

UCESTALOST   Lako dostupan u specijalizovanim radnjama

IZVOR   SAD

OSOBINE   Satukit je visoko spiritualan kamenkoji povisava vibracije. Stimulise trece oko i grlenu cakru, dovodeci ih u harmoniju i sklad. Donosi jasne natculne vizije, i pomaze pri razumevanju i interpretaciji onoga sto je vidjeno. Kako je narocito koristan u slucajevima gde je iskustvo iz proslog zivota unistilo metafizicke sposobnosti, satukit otklanja hipnoticke naredbe i edikte protiv upotrebe natculnog vida. Moze da ocisti i kletve i naredbe tajnosti iz proslih zivota.
Satukit je koristan tokom usmeravanja, zato sto pruza snaznu zastitu, obezbedjujuci da neki entitet ne zauzme fizicko telo. Dosteze visoke vibracije, obezbedjujuci da se kontaktira sa najcistijim izvorom. Moze da se koristi za  razvijanje natculnih sposobnosti, poput automatskog pisanja i telepatije, kao i da olaksa jasnu komunikaciju sa vanzemaljcima.

LECENJE   Satukit je koristan za sve manje zdravstvene probleme, jer nezno vraca telo u ravnotezu. U obliku eliksira je koristan kao generalno osvezenje, posebno u prolece. Ovaj kamen leci upalu krajnika, podstice zgusnjavanje krvi i cisti blokade iz medjuceliskih struktura.

POLOZAJ   Staviti na odgovarajuce mesto. Sledeci tekstovi smitsonit, larimar.


Satukit

2 коментара:

  1. Одговори
    1. Da. I jako voli zrak. Voli biti na zraku. Na zraku se regenerira .Ne na izravne sunčeve zrake. Predivan kamen. Moj omiljeni do sad i za sad.

      Избриши