петак, 3. август 2012.

Prenit




BOJA   Zelena,zuta, bela. smedja

IZGLED   Baloncici u matriksu, komadi mali do srednje velicine

UCESTALOST   Lako dostupan u specializovanim radnjama

IZVOR   Juzna afrika

OSOBINE   Smireni prenit je kamen bezuslovne ljubavi i kristal koji isceljuje iscelitelja.Pojacava proces vizualizacije i uvodi u duboku meditaciju, u kojoj se uspostavlja kontakt sa visim ja.Kada meditirate sa ovim kristalom, dolazite u kontakt sa energetskom resetkom univerzuma.Kazu da povezuje sa arhangelom Rafailom i sa ostalim duhovnim i vanzemaljskim bicima.Prenit pojacava predvidjanje i unutarnje znanje.
To je kamen koji vam omogucava da uvek budete spremni, bez obzira na sve.Posto se prikljucuje na bozanske energije, prenit pojacava predvidjanje i pokazuje stazu za nastavak duhovnog uzrastanja.Ovaj kristal zatvara polje aure u zastitni oklop od bozanske energije.Ovo je kamen koristan za kristalnu resetku, zato sto umiruje okolinu i donosi mir i zastitu.Ovo je odlican kamen da se postavi u basti, a prenit pomaze i da svoj dom preobrazite u isceljiteljsko svetiliste za sebe.Ovaj kamen poducava kako da budemo u harmoniji sa prirodom i sa elementarnim silama, ozivljavajuci i obnavljajuci svoje okruzenje.
Odlican Feng Sui kamen, prenit je koristan za "lecenje haosa" , pomazuci vam da se rastanete sa imovinom koja vam vise nije potrebna, a pomaze vam da ispravno organizujete ono sto vam ostaje.Pomaze onima koji gomilaju stvari, ili ljubav zbog unutrasnjeg nedostatka.Ovo moze da potice iz prethodnih zivota, iz iskustva oduzimanja imovine i siromastva, ili nedostatka ljubavi.Uz pomoc prenita, vera u univerzum se obnavlja i dusa opet veruje u bozansku manifestaciju.
Psiholoski,  prenit ublazava nocne more, fobije i duboke strahove, pa otkriva i isceljuje nezdravosti koje izazivaju.Dobar je za hiperaktivnu decu i za karmicke uzroke koji su u korenu tog stanja.

LECENJE   Prenit je koristan za dijagnostifikovanje, posto sezu do korena uzroka.Leci bubrege i besiku, timus, ramena, grudi i pluca.Deluje na giht i bolest krvi, obnavlja vezivno tkivo u telu i moze da stabilise maligna stanja.

POLOZAJ   Staviti ili drzati kako odgovara.Za proricanje, vizualizaciju i vodjstvo, staviti na trece oko. Sledeci tekstovi pirolusit, hematit.


Prenit

Нема коментара:

Постави коментар